Økonomi

Maritim luksus for en brøkdel af prisen

Vi elsker god kvalitet, og sejlværdige både. Det afspejler sig i vores udvalg af forskellige løsninger. Derfor skaber vi nu muligheden for dig som ønsker luksus, og så til en brøkdel af prisen!

Kend dine udgifter

Når du køber andel i Bluebay Delebåd og bliver bådejer, medfølger der nogle månedlige udgifter. Det sørger Bluebay Delebåd for at gøre nemt for dig. Du får kun en fast udgift per måned, for at være med og det inkluderer alt det som skaber et komfortabelt bådsliv. Det vil sige, at Bluebay Delebåd sørger for gennemsigtighed og ikke mindst overskuelighed i dine månedlige udgifter. Ting som havneplads, motorservice, vinteropbevaring og eventuel trailer vil være indregnet i dette udgangspunkt, og alt vil foregå i samarbejde med Bluebay.

Der vil blive sørget for de bedste rammer, og muligheder. Så kan du fokusere på det spændende og interessante som bådejer i Bluebay Delebåd - Netop at sejle.

Køb og sælg andele når du vil

Det er naturligvis altid en mulighed, at købe og sælge sin andel - uanset hvilken kategori man investerer i. Du, som har en ejerandel, kan selv finde en køber eller bede Bluebay om hjælp. Kommer I selv med køberen, vil det kun være udgifter samt administrationsgebyrer til Bluebay, som I vil blive afregnet. Ønskes det, at Bluebay skal stå for salget, betaler I også et salgssalær. Alt administrativt håndteres af Bluebay.

Ønsker du at sælge din andel til fordel for, at blive en del af ny kategori/forening, kan Bluebay hjælpe dig med dette. Det kan f.eks. være at interessen for havnelivet vokser, og at I herved skaber et behov for mere plads, som en af vores større både kan give jer. Her laves der en særaftale med Bluebay i forbindelse med salg, og rokering.

Gratis informationspakke


Hvornår kommer nye andele til salg?

Vær blandt de første der får besked når nye andele kommer til salg. Tilmeld dig nyhedsbrevet.