Om os

BLUEBAY MARINE A/S

Dine drømme starter her

I 2004 grundlagde Dan Løwe Christiansen bådfirmaet BLUEBAY MARINE A/S. Firmaet har specialiseret sig i salg af nye og brugte sportsbåde og er med et salg på omkring 200 både om året en af landets største bådforhandlere. I begyndelsen handlede vi med brugte både, men har siden også fået forhandlingen af de to luksuriøse bådmærker Finnmaster og Galeon Yachts.

Bluebay Marine's kunder kommer fra hele landet, og vi sælger også til kunder uden for landets grænser. Langt de fleste kunder køber deres båd kontant. Men står du med en ejendom eller luksusbil, du gerne vil lade indgå i handlen, så er vi til at tale med. Vi har faktisk gjort det til lidt af et speciale. Gennem tiderne har vi taget flere sommerhuse, biler og motorcykler i bytte.

Blandt et hav af lækre både, finder du med garanti drømmebåden hos Bluebay Marine – uanset om du er interesseret i fritidsfiskeri, action, vandsport og crusing, eller blot drømmer om at nyde friluftslivet på vandet og nogle hyggelige stunder med familie og dine venner.

Næsten 20 års erfaring i branchen

Vi har næsten 20 års erfaring, i at guide og vejlede alle vores glade kunder, og har gennem årene hjulpet mange danskere med at realisere deres drømme og opleve det livsbekræftende maritime fritids- og friluftsliv, med masser af mulighed for at koble af fra hverdagen, uden at skulle tænke på firma, kunder og kollegaer.

Vi er stolte af at kunne tilbyde dig markedets nok bedste vejledning af vores kompetente salgsteams og top professionelle service-teknikere. Vi tilbyder alle former for køb, salg, bytte, leasing, finansiering, reparation, motorservice og ikke mindst ærlig og kundeorienteret rådgivning.

Når kunderne er glade er vi glade

Hos Bluebay Marine er det et erklæret mål, at vi leverer den bedste service, og vi går meget langt for at hjælpe vores kunder. Du skal som kunde altid kunne få den hjælp du har brug for og føle dig godt behandlet. Inden vi overdrager en båd til en kunde, gennemtjekker vi den, og skulle du senere få brug for service, samarbejder vi med serviceværksteder i det meste af Danmark. Vi har også vores egne service biler der kommer over alt i landet og til alle brofaste øer. Service eftersyn og mindre reparationer kan derfor udføres direkte hvor båden ligger i havn.


Bluebay Marine A/S har i 2018 fået tildelt AAA-Kreditvurdering, der bl.a. betyder vi er placeret i toppen, blandt blot 2,5% af alle danske virksomheder, hvad angår credit rating. Vi er naturligvis stolte over at have opnået en AAA-kreditvurdering, der bl.a. sikrer dig som kunde at vores virksomhed er sund, stabil og værd at indgå aftaler med. AAA-Kreditvurderingen er den højest mulige og det er netop den, som sikrer dig en tryg handel helt frem til vi leverer din nye båd.


BLUEBAY MARINE A/S

Gratis informationspakke


Hvornår kommer nye andele til salg?

Vær blandt de første der får besked når nye andele kommer til salg. Tilmeld dig nyhedsbrevet.